Συνεργάτες

ROSENBAUER

 Ο Όμιλος ROSENBAUER είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές πυροσβεστικών οχημάτων και πυροσβεστικού εξοπλισμού στον κόσμο, με έδρα το Leonding της Αυστρίας. Η ROSENBAUER προμηθεύει τον τομέα της πυρόσβεσης με ένα ευρύ φάσμα προσαρμοσμένων προϊόντων και υπηρεσιών πυρόσβεσης και διάσωσης. Παράγει την εκτεταμένη σειρά πυροσβεστικών οχημάτων και εξοπλισμού της σε τρεις ηπείρους, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά και τα αμερικανικά πρότυπα.

Η ROSENBAUER είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης των πυροσβεστικών υπηρεσιών σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία αναπτύσσει και παράγει οχήματα, τεχνολογία πυρόσβεσης, εξοπλισμό και ψηφιακές λύσεις για επαγγελματικές, εταιρικές, εργοστασιακές και εθελοντικές πυροσβεστικές δυνάμεις καθώς και συστήματα προληπτικής πυροπροστασίας. Προϊόντα ευρωπαϊκής, αμερικανικής και ασιατικής παραγωγής καλύπτουν όλα τα σημαντικά διεθνή πρότυπα. Με δίκτυο πωλήσεων και υπηρεσιών σε πάνω από 100 χώρες, ο όμιλος είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής εξοπλισμού πυρόσβεσης στον κόσμο.

Η ROSENBAUER εξυπηρετεί πυροσβεστικές υπηρεσίες για περισσότερα από 150 χρόνια. Ο προσανατολισμός στον πελάτη, η καινοτόμος δύναμη και η αξιοπιστία είναι τα βασικά πλεονεκτήματά της.

Η PRONOIA είναι στην ευχάριστη θέση να συμμετέχει στο παγκόσμιο δίκτυο διανομής της ROSENBAUER, προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας.