8 λόγοι για να συνεργαστείτε μαζί μας

  • ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

    Διαθέτουμε πυροσβεστικό εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών, από τους οίκους AMEREX, EMERGENCY PLUG, DAVEY, FIREMIKS, FOMTEC, GOLLMER & HUMMEL, HABERKORN, PADTEX, POK, RESQTEC, ROSENBAUER. Παρακολουθώντας τις διεθνείς εξελίξεις στον κλάδο της πυρόσβεσης, ενημερωνόμαστε συνεχώς για νέα καινοτόμα προϊόντα, τα οποία πάντα δοκιμάζουμε εμείς οι ίδιοι πριν τα προσθέσουμε στη γκάμα προϊόντων μας.

  • ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΟΚΡΙΣΗ

    Η έδρα της ΠΡΟΝΟΙΑ είναι στο Περιστέρι Αττικής, σε ιδιόκτητο κτήριο με άπλετο χώρο φορτοεκφόρτωσης και στάθμευσης, εκθεσιακό χώρο, αίθουσα σεμιναρίων, εργαστήριο επισκευών και χώρο δοκιμών. Μόλις 100 μέτρα από τη λεωφόρο Κηφισού, βρισκόμαστε 5’ από τα πρακτορεία μεταφορών στο Βοτανικό, 15’ από το λιμάνι του Πειραιά και 30’ από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Διατηρούμε πλήρη αποθήκη προϊόντων, με δυνατότητα αποστολής εντός της ημέρας, για να καλύπτουμε τις άμεσες ανάγκες πελατών και συνεργατών.

  • ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

    Τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα κατά EN, UL, FM, DIN, MED, SOLAS, ICAO, DIN, NF, NEN, LASTFIRE, MIL από διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης. Διαθέτουμε το μοναδικό στην Ελλάδα in-house χώρο δοκιμών με νερό υπό πίεση για κανόνια και αυλούς πυρόσβεσης. Ο χώρος δοκιμών χρησιμοποιείται για δοκιμή και επίδειξη νέων προϊόντων, καθώς και για δοκιμή μετά από κάθε επισκευή ώστε να είμαστε σίγουροι για την ετοιμότητα του εξοπλισμού. Όλα τα προϊόντα που επισκευάζουμε παραδίδονται αφότου πρώτα έχουν δοκιμαστεί με νερό υπό πίεση στο χώρο δοκιμών.

  • ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

    Ως αντιπρόσωπος διεθνώς αναγνωρισμένων οίκων, έχουμε το καθήκον να εγκαθιστούμε, να συντηρούμε και να επισκευάζουμε τον εξοπλισμό που διαθέτουμε στην αγορά, πάντα με γνώμονα τις οδηγίες του κατασκευαστή. Είτε πρόκειται για υδροδοτικά δίκτυα πυρόσβεσης, είτε για συστήματα πυρόσβεσης εστιατορίων ή οχημάτων, η ΠΡΟΝΟΙΑ είναι ο αξιόπιστος και ευέλικτος συνεργάτης σας.

  • ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΗΘΙΚΗ

    Το να προνοούμε για το χειρότερο σενάριο σε περίπτωση φωτιάς είναι ο πυρήνας της φιλοσοφίας μας. Κάθε πυρκαγιά είναι διαφορετική και ο σωστός τρόπος για να την αντιμετωπίσουμε είναι ο άρτιος πυροσβεστικός εξοπλισμός, ο σωστός σχεδιασμός και η συνεχής εκπαίδευση. Το προσωπικό μας είναι προσεκτικά επιλεγμένο για τον επαγγελματισμό, τη μεθοδικότητα, τη φιλική προσέγγιση, αλλά και τη σοβαρότητα που επιδεικνύει απέναντι στη φωτιά.

  • ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

    Όταν η ποιότητα είναι αδιαπραγμάτευτη, οι τιμές μας είναι μοναδικές στην αγορά. Μας εμπιστεύονται εταιρείες όπως ΔΕΗ, ΑΚΤΩΡ, ΤΕΡΝΑ, Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, Πολεμικό Ναυτικό, Πολεμική Αεροπορία, Πυροσβεστικό Σώμα, Αττικό Μετρό, Coral, Motor Οil, Ελληνικά Πετρέλαια, Druckfarben, ΕΛΒΑΛ, Αλουμίνιον Της Ελλάδος, Ολυμπία Οδός, Coral, Intercontinental, Sofitel, Costa Navarino Luxury Resorts.

  • ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

    Είμαστε μια άρτια εκπαιδευμένη ομάδα η οποία εργάζεται με hands-on νοοτροπία, συνδυάζοντας την υψηλή τεχνογνωσία με την πρακτική εφαρμογή. Διαθέτουμε μηχανικούς πωλήσεων, εγκαταστάτες και συμβούλους πυρασφάλειας οι οποίοι παίρνουν πολύ σοβαρά την προστασία από την πυρκαγιά. Κάποιοι από εμάς είναι ταυτόχρονα και εθελοντές πυροσβέστες, δραστηριότητα η οποία εμπλουτίζει τις γνώσεις μας καθημερινά.

  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

    Πραγματοποιούμε σεμινάρια εκπαίδευσης και πιστοποίησης σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στις εγκαταστάσεις μας. Είτε για να σας παρουσιάσουμε ένα πρωτοποριακό προϊόν, είτε για να πιστοποιηθείτε ώστε να μπορείτε να εγκαθιστάτε συστήματα πυρόσβεσης, όλα γίνονται στο χώρο μας ακολουθώντας αυστηρά πρότυπα. Παρέχουμε εγγύηση καλής λειτουργίας για όλα τα προϊόντα μας, από ένα ως πέντε έτη ανάλογα τον εξοπλισμό που προμηθεύεστε.